Svet

Region

Eva Mendez: Dan zaljubljenih provešću u suzama (Video)

Popularna glumica Eva Mendez gostovala je kod Elen Dedženeris gde se osvrnula na glasine o navodnoj trudnoći i raskidu sa Rajanom Goslingom.

Eva Mendez: Dan zaljubljenih provešću u suzama (Video)



Eva Mendez i Rajan Gosling raskinuli: On hteo porodicu, a ona svetla reflektora
Eva nije ni potvrdila ni demantovala glasine da se rastala od Rajana Goslinga, ali je naglasila da će Dan zaljubljenih provesti sama, i to u suzama, gledajući svog dragog na TV ekranu. "Nisam baš ljubitelj ovog praznika, ali mislim da ću naručiti hranu i gledati "The Notebook" i samo ću plakati", rekla je glumica.

Inače u ovom filmu glavnu ulogu igra upravo Rajan Gosling, a sve dame koje su ga gledale znaju koliko je bilo teško zaustaviti suze tokom nekoliko scena. Kako će tek biti Evi Mendez, možemo samo da zamislimo. Što se glasina o trudnoći tiče, Eva Mendez je tokom jednog prolaska kroz skener na aerodromu izjavila kako ne može to da uradi jer je trudna. Ipak sada je pokušala sve da negira, ali ne dajući određene informacije.

"Uvek pokušavam da izbegnem skener zbog radijacije i onda zamolim nekoga iz obezbeđenja da me pretraži", rekla je glumica.



Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>