Region

Svet

Dragica Radosavljević Cakana i njen muž potrošili 1.000 evra na poklone (Foto)

Pevačica Dragica Radosavljević poznatija kao Cakana i njen suprug Nenad Negić proslavili su Dan zaljubljenih, a na poklonima nisu štedeli pa su potrošili čak 1.000 evra kako bi usrećili jedno drugo.

Dragica Radosavljević Cakana i njen muž potrošili 1.000 evra na poklone (Foto)



Cakana se istetovirala i stavila pirsing u 56. godini!
Oni već 19 godina slave Dan zaljubljenih, a kad se obeležava takav datum, onda se ni pare ne štede. Njih dvoje su, čim su otvorili oči, otišli u grad i jedno drugo obradovali skupim poklonima. Da su bili lake ruke, govori i to što su potrošili čak 1.000 evra.



Prvo su jedno drugom odabrali dobre komade nakita od belog zlata, a potom su seli u jedan luksuzni restoran. I dok su kačili ogrlice i narukvice, sočno su se ljubili kao tinejdžeri, a onda su u ime dugogodišnje ljubavi nazdravili šampanjcem.



Sa zlatom se darivanje nije završilo. Posle restorana otišli su do obližnje prodavnice s vunenim stvarima, u kojoj je Neša već duže merkao jedan šareni džemper. Na kraju ga je dobio od Cakane. I on je nju počastio šeširićem koji joj se dopao.

Inače, Cakana i Neša imaju običaj da se na Dan zaljubljenih ne razdvajaju i tog dana sve poslovne obaveze ostave po strani kako bi ga proveli što lepše.



Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>