Svet

Region

Sestra Džulije Roberts ostavila oproštajno pismo pre samoubistva: Jesi li srećna što si me upropastila?! (Foto)

Nensi Motes, polusestra Džulije Roberts pronađena je mrtva nakon što je počinila samoubistvo, a pre toga ostavila je oproštajno pismo u kome je svojoj polusestri poručila da je krivi što se ubila.

Sestra Džulije Roberts ostavila oproštajno pismo pre samoubistva: Jesi li srećna što si me upropastila?! (Foto)



Sestra Džulije Roberts pronađena mrtva: Sumnja se na samoubistvo
Nensi Motes se navodno odlučila na samoubistvo jer više nije mogla da podnese izolovanost od strane porodice, a blizak prijatelj njenog verenika tvrdi kako je porodica Džulije Roberts na sve moguće načine manipulisala javnošću posle samoubistva, iako su je zapravo oni odveli u smrt.


Foto: ScreenShot Youtube/WorldBreakingNews

"Definitivno je to bilo samoubistvo. Iza sebe je ostavila pismo od pet stranica, a tri su bile pune reči o njenoj sestri Džuliji Roberts i o tome kako ju je ona dovela do samoubistva. Jedna stranica posvećena je njenoj majci, gde je napisala kako je voli, a na jednoj je napisala izvinjenje svom vereniku", rekao je izvor.

Džulija Roberts nije fan društvenih mreža: Nema tu ljudskosti
Prema poslednjim rezultatia istrage, upravo je verenik pronašao Nensi u kadi, a pored nje nalazili su se opasni lekovi. Ipak, još uvek se čekaju rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu gotovi za nedelju dana. Inače, sem pisma u kome je okrivila Džuliju za svoje samoubistvo, Nensi je nekoliko dana pre tragičnog čina pisala uznemirujuće stvari i na Tviteru. Tako je napisala: "Moja "sestra" je rekla kako joj više ne treba ljubavi, jer ima toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate, američka ljubimica je najveća k***a!".


Foto: ScreenShot Youtube/WorldBreakingNews

Džulija Roberts odbija da se pojavi na sestrinom venčanju
Pored toga pitala se da li neko zaista želi biti Džulijin fan, s obzirom da ona nije čak ni dobra glumica. "Jesi li srećna što si me potpuno sje*ala?!", glasio je jedan od njenih tvitova posvećen slavnoj glumici. Među tvitovima našao se i jedan koji je glasio: "Moram ostati jaka. Život je borba i morate se boriti", ali je uprkos tome počinila samoubistvo.


Foto: ScreenShot Youtube/WorldBreakingNews

Inače, Džulija Roberts i Nensi imaju istu majku Beti, ali različite očeve. Džulijin otac je Volter Gredi Roberts, a Nensin Majkl Motes. Navodno je polusestra popularne glumice bila preke naravi i izuzetno teška osoba, ali prema mišljenju mnogih slavnih ličnosti u Americi, to nije razlog da je se porodica odrekne.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>