Svet

Region

Spider-Man i Sat za našu planetu ujedinili snage (Video)

Spider-Man je postao prvi superheroj ambasador globalnog pokreta "Sat za našu planetu", koja je u organizaciji Svetskog fonda za prirodu, sa ciljem da inspiriše pojedince kako bi iskoristili svoju moć i postali superheroji svojoj planeti.

Spider-Man i Sat za našu planetu ujedinili snage (Video)Pogledajte najnoviji trejler za film Čudesni Spider-Man 2! (Video)
Ove godine, "Sat za našu planetu" (29. Mart) i heroj dugo očekivanog filma Čudesni Spider-Man 2, zajedno sa glumcima Endruom Garfildom, Emom Stoun i Džejmijem Foksom, pozivaju ljude da učestvuju u projektu koji ima za cilj da iskoristi moć mase i prikupi sredstva za ekološke projekate širom sveta.

"Ponosan sam što je Spider-Man prvi superheroj ambasador pokreta "Sat za našu planetu", zato što nosi poruku da svi možemo biti superheroji kada shvatimo da su volja i snaga sve što imamo", rekao je glumac Endru Garfild, koji igra lik Spider-Mana u predstojećem filmu. "Sat za našu planetu je pokret koji ima ogroman uticaj širom sveta i zamislite šta sve možemo da uradimo ove godine uz pomoć Spider-Mana."

Čudesni Spider-Man 2 u naše bioskope stiže 24. aprila (Foto+Video)
Oduvek smo znali da je Spider-Manova najvažnija borba bila sa samim sobom: borba svakodnevnih potreba Pitera Parkera i nesvakidašnjih odgovornosti Spider-Mana. Ali u filmu Čudesni Spider-Man 2, Piter Parker otkriva da se još veći sukob nalazi pred njim.

Sjajno je biti Spider-Man (Endru Garfild). Za Pitera Parkera ništa se ne može porediti sa osećajem kada leti između solitera, prihvatajući ulogu heroj, kao i kada provodi vreme sa Gven (Ema Stoun). Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi svoje sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatelj, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter shvata da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp.Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>