Svet

Region

Premijera: Maraja Keri potpuno gola u novom spotu! (Foto+Video)

Pevačica Maraja Keri objavila je juče spot za pesmu "You're Mine" u kome peva potpuno gola, glumi sirenu i u skladu sa time grudi pokriva isključivo svojom kosom, dok joj se na telu presijavaju šljokice.

Premijera: Maraja Keri potpuno gola u novom spotu! (Foto+Video)



Moćni dekolte: Kako je Maraja Keri zadržala grudi u ovoj haljini? (Foto)
Izgleda da je Maraja Keri u 43. godini odlučila da istakne svoj seksipil i bujno poprsje stavi u prvi plan. Tako se na dodeli BET nagrada pojavila u haljini sa izuzetno dubokim dekoletom koja je danima bila senzacija na svim portaliam širom sveta. Sem što je tada vrlo hrabro izabrala stajling, nekoliko dana pre toga objavila je na Fejsbuku fotografiju koja takođe ističe njene grudi.



Maraja Keri nas je počastila golišavom fotografijom - podignute kose i u bikiniju (Foto)
U novom spotu za pesmu "You're Mine" ova pevačica roni pod vodom, glumeći sirenu. Dok se na njenom telu presijavaju kapljice vode i šljokice, ona sakriva grudi samo rukama i vrlo provokativno se uvija, sedeći na kamenu.

Sudeći po reakcijama fanova, pesma je svakako viđena kao veliki hit, ali njen spot nije imao tu sreću da naiđe samo na pozitivne komentare. Mnogi njeni fanovi oduševljeni su pesmom, ali za spot kažu da previše ističe Marajin izgled, što im se ne dopada.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>