Region

Svet

Katarinu Grujić progoni bivši dečko: Slučaj prijavila policiji!

Otkad je napustila rijaliti, Katarina Grujić je od bivšeg  dečka dobila stotine poruka, on je neprestano zove telefonom i preserće na ulici gde god da krene kako bi je ubedio da ponovo budu zajedno.

Katarinu Grujić progoni bivši dečko: Slučaj prijavila policiji!



Boris Stamenković, Katarina Grujić i Marko Vukotić u humanitarnoj akciji u Novom Sadu (Foto)
Pevačica je u strahu da bivši ne naudi i njoj i njenom dečku, manekenu Borisu Stamenkoviću, zbog čega je odlučila da ga prijavi policiji! Prema navodima izvora bliskog pevačici, reč je o izvesnom N. P., s kojim je Katarina bila nekoliko meseci u vezi pre nekoliko godina. "On je redovno pratio Farmu i valjda je tad shvatio da je nije preboleo, a kada je izašla iz rijalitija, počeo je da je uznemirava porukama i pozivima. U početku te pretnje da mora da raskine sa Borisom i vrati se njemu nije shvatala ozbiljno, ali kasnije se situacija pogoršala i svi smo je savetovali da slučaj prijavi policiji.

Katarina Grujić: Roditelji su mi u šoku!
Najpre ga je samo upozorila da će to uraditi, ali pošto je i dalje nastavio da je proganja, ona je zatražila zaštitu od nadležnih organa! Zaista joj nije svejedno i u poslednje vreme kada god ide na nastupe prate je drugovi ukoliko Boris to ne može", kaže izvor za "Alo".

"Mediji nisu mesto gde treba rešavati ovako ozbiljne stvari. Slučaj sam prijavila nadležnim institucijama i zaista ne želim od toga da pravim pompu. Razumite me, želim samo to da prestane" kratko nam je rekla pevačica. Kaća je i na snimanje "Grand šoua" došla sa prijateljem koji joj je pomogao oko stvari za nastup i sve vreme bio sa njom, čak i kada je kasnije otišla u susedni restoran da popije kafu sa kolegom Slobom Đurkovićem.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Katarina Privat Grujić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>