Region

Svet

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi nastavljaju obračun: Prebila sam je, pomerila sam joj vilicu! (Foto)

Nakon što su se Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi pobile ispred zgrade televizije "Pink", a što su zabeležile kamere "Paparaco lova", netrpeljivost među njima sve više raste!

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi nastavljaju obračun: Prebila sam je, pomerila sam joj vilicu! (Foto)



Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi se potukle ispred zgrade Pinka! (Video)
Njihov sukob traje od pre više od decenije i nije ni čudo što im užasno teško pada da dele prostor - krevet, hranu, bukvalno sve. Vređaju jedna drugu i često su na ivici fizičkog obračuna, a ne mogu da odustanu od snimanja jer su potpisale ugovor. Iako poenta i jeste da se vide njihove svađe, što će gledaocima biti zanimljivo, do fizičkog obračuna ne sme da dođe. Bar ne dok su u studiju.



Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi zajedno u novom rijalitiju: Osuđene na isti krevet!
Da je atmosfera krajnje napeta, potvrdila nam je i Vendi, koja se osvrnula na žestoku tuču ispred zgrade Pinka. "Jelena je pre tri večeri bila išamarana i dobila je pomeranje vilice udesno. Jednim mojim potezom ruke oborila sam i nju i Maju Nikolić, koja se našla tu kao kolateralna šteta. Pale su jedna na drugu kad sam povukla Golubovićku. Ni fizički ni psihički ne mogu protiv mene. Slobodno ih obe pitajte. Jelena je među prvima napravljena u mojoj laboratoriji. Ona je glupa i samo je treba nakačiti na kabl i pustiti je da trči i beži. Ja sam doberman, a ona je moj električni zec koji se koristi u trci pasa."



Jelena Golubović ne pridaje mnogo važnosti Vesninin rečima. "Pas laje, vetar nosi. Da je toliko pametna, ona bi bila pobednica Farme. Po komentarima na ulici posle rijalitija ćemo videti ko je izašao iz čije laboratorije. Nisam se školovala u inostranstvu da bih se obračunavala s takvim ljudima. Da me pretukla, već bih bila u bolnici. Mislim da sam dovoljno mentalno jaka da izbegnem fizički obračun. Vodim se onim "ubi me prejaka reč". Ako ću da pucam, pucaću rečima."

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>