Svet

Region

Merjem Uzerli zadesili novi problemi: Bivši verenik bi mogao da dobije starateljstvo?! (Foto)

Jedna od najpopularnijih glumica iz sveta turskih serija Merjem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u čuvenoj drami "Sulejman Veličanstveni" u ponedeljak je postala majka, a lepi dani pred njom mogli bi da budu pokvareni.

Merjem Uzerli zadesili novi problemi: Bivši verenik bi mogao da dobije starateljstvo?! (Foto)



Porodila se Merjem Uzerli, na svet donela malu Laru (Foto)
Naime, presrećna novopečena mama mogla bi da se nađe u problemu, s obzirom da je njen bivši verenik u poslednjim trenucima ipak odlučio da se pozabavi njihovim detetom. Iako je posle informacije da je Hurem trudna odlučio da ne želi više da se bavi bebama, jer već ima dvoje dece, Ateš Kan ipak se predomislio u poslednjem trenutku. Nekoliko dana pred sam porođaj, on je promenio priču i izjavio kako želi da prisustvuje porođaju.


Foto: Facebook/Meryem Uzerli

Razlog za to, navodno, bili su fanovi popularne Merjem Uzerli koji mu, kako i sam kaže, ne dozvoljavaju da živi normalno i vrše ogroman pritisak na njega. Iako je ponovo rešio da se uključi u život svog deteta, male Lare Uzerli, Kan ipak nije prisustvovao porođaju jer se glumičina porodica žestoko usprotivila takvoj ideji. O tome svedoči i tekst kojim je Merjem na Fejsbuku objavila da je na svet donela ćerku, a u kome se srdačno zahvaljuje svojoj najboljoj prijateljici Ani što je bila uz nju tokom porođaja.

Bivši verenik Merjem Uzerli se pokajao: Želim da prisustvujem porođaju!
Međutim, glumac koji je doveo do toga da Merjem Uzerli poželi čak i da se ubije, a i da napusti seriju Sulejman Veličanstveni, sada se ponovo vraća u njen život. Iako ne želi ništa da ima sa popularnom glumicom, vrlo lako bi mogao da traži starateljstvom nad malom Larom, a Hurem svakako ne ide u prilog to što se lečila u mentalnoj ustanovi. Čak i ako se ona usprotivi ideji da on dobije starateljstvo nad Larom, Kan kao otac može da se poziva na roditeljsko pravo i mora mu biti omogućeno da viđa svoje dete.



Bivši verenik Uzerlijeve kaže kako svom detetu želi da pomogne u svakom smislu, što podrazumeva i finansijske detalje, ali i dalje ne želi ništa da ima sa samom Merjem. Mala Lara koja se rodila 10. februara, dva dana pre termina ulepšala je trenutke koji su pred glumicom i dala joj novu volju za životom, a da li će sve ostati tako sjajno u danima koji su pred njima ostaje da viidmo.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Meryem Uzerli/Urban Ruths

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>