Region

Svet

Gagi Đogani o raskidu sa Milenom: Često smo se svađali i bili smo ljuti jedno na drugo

Gagi Đogani pre mesec dana raskinuo je svoju dvogodišnju vezu sa devojkom Milenom. Iako su planirali da se vemčaju, zbog učestalih svađa odlučili su da se rastanu.

Gagi Đogani o raskidu sa Milenom: Često smo se svađali i bili smo ljuti jedno na drugo



Gagi Đogani i Milena: Nismo raskinuli, to su gluposti! (Foto)
"Milena je divna devojka i jedna je od retkih, ali nismo se našli. U početku je sve fantastično funkcionisalo i bili smo srećni. Uvek će u mom srcu zauzimati posebno mesto", rekao je Gagi.

Denser tvrdi da je mnoge devojke varao, pa čak i svoju bivšu suprugu Anabelu Atijas, ali da Milenu nije nikada.

"Ranije sam često menjao devojke, varao sam ih, pa i dok sam bio u braku, ali Milena mi zaista nikad nije davala povoda za to. Njoj sam bio veran. Ona je sjajna devojka, ali jednostavno ne možemo više zajedno. Došlo je do prezasićenja. Milena je jedina devojka koju sam iskreno voleo posle Anabele. Dovoljan je dokaz to što sam se odlučio za zajednički život s njom i doveo je kod sebe u stan ", kaže Gagi i dodaje da su im sitnice uništile vezu.

 "Ne postoji konkretan razlog našeg raskida. Poslednja tri meseca često smo se svađali i bili smo ljuti jedno na drugo i nismo razgovarali po nekoliko dana. Vremenom se sve to nagomilavalo i došli smo do zaključka da je najbolje da se raziđemo". rekao je Đogani i istakao da se njegova bivša devojka nedavno iselila iz njegovog stana na Vidikovcu.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>