Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet- Nisam znala ko je Kiki Lesendrić

Iako je zbog epidemije gripa jučerašnji lajv nastuo muzičkog takmičenja X Factor bio otkazan, učesnice Ilma Karahmet, Tamara Milanović,  Aleksandra Brković, kao i takmičarka koja je napustila ovaj šou  Aleksandra Sekulić  zajedno sa svojim mentorom Kikijem Lesendrićem bile su gošće kod Ognjena Amidžića.

X Factor Adria: Ilma Karahmet- Nisam znala ko je  Kiki Lesendrić



Talentovane devojke pričale su o svojim početcima, kao i o tome da li sviraju i neki instrument. Mlada i talentovana Ilma Karahmet odgovorila je da ona ima najlepši instrument na svetu, a to je njen glas.

X Factor Adria: Maid Hećimović podelio svoju tugu sa gledaocima
Ilma je otkrila da je upravo otac otkrio njen talenat kada je imala samo četiri godine: "Otac se pripremao za nastup, a ja sam ga terala da ja probam da pevam, i otpevala "Zvezda tera meseca", on je menjao intonaciju, a ja sam to pratila i rekla mu da se to ne peva tako. On je bio zbunjen kako malo dete tako razume muziku. S vremenom sa naravno napredovala i takmičila se", rekla je Ilma.

Sve devojke, osim najmlađe učesnice upoznate su sa radom svog mentora Kikija Lesendrića: "Ja pre X Factora nisam čula za Kikija Lesendrića, ali sad baš slušam njegove pesme da vidim ko je on bio ranije, a ko je sada", rekla je Ilma, a na Ognjenovo pitanje kako će provesti provesti Dan zaljubljenih, talentovana devojčica iz Kiseljaka mu je rekla: "Za mene 14. februar još nema neko značenje, možda kad porastem", rekla je šarmantna Ilma kroz osmeh.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Ilma Karahmet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>