Region

Svet

Jelena Golubović: Seks u kamionu je idealan poklon za Dan zaljubljenih!

Pobednica pete sezone rijalitija Farma i rediteljka Jelena Golubović u emisiji "Glamur" otkrila je svoje seksualne fantazije, ali je i ovu priliku iskoristila kako bi rekla svoje mišljenje o Jeleni Karleuši i Isidori Bjelici.

Jelena Golubović: Seks u kamionu je idealan poklon za Dan zaljubljenih!



Jelena Golubović Čupi: Ako me varaš, makar koristi zaštitu!
Iako smo imali prilike u rijalitiju da vidimo kako je poprilično slobodnog ponošanja i razmišljanja, Jelena je otkrila svoje neostvarene seksualne fantazije kojih je poprilično malo, jer kako i sama kaže većinu je uspela da ostvari.

"Kad je seks u pitanju, malo šta je ostalo da isprobam. Eto, nisam u avionu, ali nisam ni u kamionu! Vezivanje u seksu je stvar poverenja, jer, možda mi stavi lisice, a ključ baci, ili pritegne kaiš malo jače? Volim eksperimente i izazove", kaže kontroverzna rediteljka.

Svoju netrpeljivost prema pevačici Jeleni Karleuši i spisateljici Isidori Bjelici nije krile tokom četiri meseca boravka na imanju u Lisoviću, a po izlasku svaki intervjuu koristi kako bi istakla svoje mišljenje o njima dvema i njihovom radu:

"Karleuša je snob. Ona je u stanju da uzme i kuću na Dedinju, koju ne može da otplaćuje, ali da se takmiči sa Cecom. Da imam živaca i da Jelena Karleuša ima imalo talenta za glumu, pošto ga nema za pevanje, pozabavila bih se tim projektom", rekla je kroz osmeh Jelena Golubović.

Pored Jelene Karleuše, rediteljka ne ostavlja na miru ni spisateljicu Isidoru Bjelicu za koju kaže da bi možda bila adekvatnija uloga u Gospođi ministarki: "Ali, Isidora je pokvarena i ružna. Ona je u biti snob kao njen otac, važno joj je da se ekponira po bilo koju cenu", zaključila je rediteljka na kraju razgovora.

Autor: J.B.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>