Region

Svet

Adil Maksutović: Mediji su krivi, jer su me spajali sa raznim ženama

Pevač Adil Maksutović juče se pojavio u Prvom opštinskom sudu u Beogradu na saslušanju povodom optužbe da je početkom decembra pretukao svoju nevenčanu suprugu i ćerku poznatog pevača Džeja Ramadanoskog Anu.

Adil Maksutović: Mediji su krivi, jer su me spajali sa raznim ženama



Ana Ramadanovski: Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju! Ja svoj iskaz neću menjati
Iako je u početku negira krivicu i tvrdio da Anu nije tukao već samo malo "protresao", poznati pevač juče je pred tužilaštvu okrivio medije za krah svog braka, tvrdeći da nikad nije podigao ruku na suprugu.

"Tačno je da smo se toga dana, 6. decembra prošle godine, Ana i ja posvađali, ali nisam je udario! Nikad to ne bih učinio. Ona je majka moga deteta, a to nije mala stvar" , rekao je Adil tokom saslušanja.

Pevač je pred sudom takođe i iispričao da su se poslednjih meseci često svađali, a za njihove čarke u braku optužuje medije koji su ga u poslednje vreme spajali sa raznim ženama, pa je Ana navodno zbog toga postala jako ljubomorna:

Adil Maksutović odlučno negira: Nisam tukao Anu!
"Ana i ja se znamo od 11. godine jer se poznaju i naše porodice. Imali smo skladnu vezu, bez svađa i trzavica, dok Ana nije ostala u drugom stanju. Ja sam pevač i mediji su počeli, ne znam zbog čega, da pišu da je ja varam, što nije bilo tačno. Ona je zbog toga postala nervozna i ljubomorna, pa smo se često svađali", rekao je Maksutović.

On tvrdi da razlog njihove svađe nije druga žena, već ručak koji je spremila Ana: "Posvađali smo se, ona me je gađala telefonom i razbila ga, a onda i kristalnom činijom. Besna je otišla kod svoje majke i vratila se nekoliko sati kasnije s policijskom patrolom da uzme dete. Ja sam otišao na nastup u inostranstvo, i kad sam se vratio, sreli smo se i razgovarali. Sve je bilo u redu, a onda su sutradan tabloidi objavili da sam je tukao", rekao je Adil, pokušavajući da prebaci krivicu na druge.

Pevač koji je pokušao tužiocu da objasni koliko mu je teško posle svega što se dogodilo, umalo nije zaplakao, a kako se navodi nada se i pomirenju:  "Ja Anu razumem, imala je problem s trudnoćom i nije joj bilo lako. Mi smo sad u dobrim odnosima, čujemo se i viđamo. Još uvek se nadam da ćemo uspeti sve da rešimo i da ćemo ponovo biti srećna porodica".

Njegova supruga nije juče saslušana, i svoju verziju incidenta koji se dogodio u njihovoj kući trebalo bi da iznese krajem februara.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Nemanja Pančić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>