Svet

Region

Pirs Brosnan progovorio o gubitku ćerke: Vera u sebe mi je pomogla da nastavim dalje

Popularni glumac Pirs Brosnan trenutno se nalazi u Nemačkoj gde je na 64. Berlinskom festivalu predstavio svoj novi film "A Long Way Down".

Pirs Brosnan progovorio o gubitku ćerke: Vera u sebe mi je pomogla da nastavim dalje



Ova tragi komedija u bioskopima će se pojaviti 3. aprila, a najpoznatiji Džejms Bond igra poznatog voditelja koji želi da izvrši samoubistvo skokom sa krova jer ne želi da bude uspešan i slavan.  O ulozi u filmu poznati glumac kaže:

Preminula usvojena ćerka Pirsa Brosnana
"Slava je mač sa dve oštrice, kako dođe tako i prođe. Kao mlad ostvario sam svoje želje da postanem popularan i slavan, a sada ako me pitate bez problema bih mogao da živim i bez toga", rekao je Brosnan.

Pre  više od dve decenije poznatom glumcu preminula je prva suprugu Kasandra Haris od raka dojke sa kojom je bio u braku 11 godina, a prošle godine od iste opake bolesti izgubio je i ćerku Šarlot. Glumac kaže da je iz tih najtežih trenutaka u životu uspeo da izađe kao pobednik tako što je verovao u sebe.

"Ja sam katolik i vera u sebe mi je dosta pomogla. To je sve što ti ostaje, jer od patnji niko nije pobegao. Nažalost takav je život", zaključio je popularni glumac.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>