Region

Svet

Ana Ramadanovski: Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju! Ja svoj iskaz neću menjati

Adil Maksutović juče je saslušan u Prvom opštinskom sudu pred tužiocem Sašom Milijanovićem i kao što se i pretpostavljalo pevač nije promenio svoj iskaz dat prošlog decembra kada ga je Ana Ramadanovski otpužila da ju je tukao. Tokom saslušanja u Palati pravde, koje je trajalo sat vremena, Adil je rekao da su sporne noći Ana i on imali verbalnu raspravu, ali da do fizičkog obračuna nije došlo.

Ana Ramadanovski: Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju! Ja svoj iskaz neću menjati



Adil Maksutović odlučno negira: Nisam tukao Anu!
"Nisam je tukao, samo sam je malo protresao", irekao je pevač. da li će protiv njega biti podignuta optužnica, tužilaštvo bi trebalo da odluči do kraja meseca, a trebalo bi da bude zakazano i saslušanje Džejove ćerke Ane. Ona ne planira da sama krivično goni Maksutovića, ali u svom iskazu kaže da je pretrpela batine. Iskaz dat u decembru, neće menjati.

"Ne zanima me šta je Adil pričao na saslušanju. Ja svoj iskaz neću menjati. Reći ću isto što sam i do sada govorila i to je to", rekla je kratko Ana Ramadanovski. Do incidenta između pevača i Džejove ćerke, koji su bili u vezi osam godina i imaju zajedničko dete, došlo je u decembru. Ona je tada pozvala policiju nakon što ju je, kako tvrdi, Adil pretukao. Upravo zbog te intervencije se sada i vodi istražni postupak protiv njega. Ana od tada živi kod majke Nade u beogradskom naselju Kotež, zajedno sa petomesečnim sinom.

Inače, Adil je juče u Prvi osnovni sud došao u pratnji svog advokata Gorana Petronijevića, a ovoga puta je rešio da izbegne skandal pa je ušao na glavni ulaz. Naime, na prethodno saslušanje, koje se nije ni održalo zbog Petronijevićevog odsustva, pevač je, kako bi izbegao novinare, ušao na službeni ulaz. Automobil je parkirao u garaži rezervisanoj za tužioce i sudije, što je izazvalo osudu javnosti.
Juče, pak, nije uspeo da se sakrije ni od novinara ni od znatiželjnih. Međutim, nije želeo da daje nikakve izjave.

"Nemojte, molim vas. Ovoga puta nemamo šta da vam kažemo", kratko  se obratio njegov advokat dok je Adil sve vreme ćutao i skrivao se iza naočara za sunce.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>