Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Nije tačno da svake noći izlazim i provodim se do jutra!

Večerašnja lajv emisija "X Factora Adria" otkazana je zbog gripa, a publici je pripremljeno specijalno izdanje u kome je učesnica Aleksandra Brković prokomentarisala navodne priče da svake noći izlazi i pije do jutra.

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Nije tačno da svake noći izlazim i provodim se do jutra!



X Factor Adria: Marija Šerifović o Aleksandri Brković - Ovo je najnepodnošljiviji oblik falša! (Foto)
Od početka takmičenja takozvana "čačanska oluja" bila je poprilično komentarisana i istaknuta. Sem svog moćnog glasa i vrlo upadljive energije na sceni, Aleksandra je vrlo brzo postala i meta za tračeve. Osvanuli su natpisi da svaku noć izlazi i pritom konzumira alkohol.

U večerašnjem specijalnom izdanju šoua, "Upoznaj svog favorita", emotovana je i izjava Aleksandre Brković u kojoj demantuje da je ikako sposobna da fizički podnese izlaske svake noći.

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić napustila šou, posle duela sa Aleksandrom Brković!
"Nije tačno da svake noći izlazim i pijem do šest ujutru. Izlazim jednom sedmično, a svi mi izađemo posle lajva koji se završi u 1-2 ujutru", kaže Aleksandra i dodaje kako su svi učesnici poprilično umorni i jedino što žele je krevet, pa ne bi ni imala snage da svako veče provodi u izlascima.

"Dala sam mnogo sebe u ovo i ne bih volela da to prođe nezapaženo", dodaje učesnica šoua X Factor Adria koja je pobedila u svakom duelu od početka takmičenja i nekoliko puta je bila na ivici da ispadne, ali se borila i opstala.

Autor: M.P.
Foto: Luka Pilipović/Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>