Svet

Region

Anđelina Džoli kao ptičica: Jede semenke i ima samo 42 kilograma

Glumica Anđelina Džoli nastavlja da svoje fanove šokira i zabrinjava izgledom koji prezentuje u poslednje vreme, a ova holivudska zvezda ne odustaje od ishrane koja ne povećava njenu kilažu.

Anđelina Džoli kao ptičica: Jede semenke i ima samo 42 kilogramaAnđelina Džoli sve kritičnije, ne jede, ne pije i još uvek gubi kilograme! (Foto)  
Nakon što se nekoliko puta onesvestila na setu u Australiji gde je radila na novom filmu, sada se pojavila na zabavi povodom filma "Unbroken" i ponovo šokirala svojim izgledom, s obzirom da ima samo 42 kilograma.

Na njen račun ponovo su dolazili komentari o tome kako joj se svaka kost ocrtava, a izvor sa snimanja blizak glumici kaže da se ona hrani kao pitca i da zato tako izgleda. Naime, on navodi kako ona jede amarant, kvinou, kamut, kvinou i čija semenke.

Dodaje kako je Anđelina oduvek bila neko ko voli zdravu hranu i upravo zato živi na ovim semenkama, jer veruje da sadrže sastojke koji se ne mogu naći u drugim proizvodima, te da će njena koža biti sjajnija.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>