Region

Svet

Adil Maksutović odlučno negira: Nisam tukao Anu!

Kako bi izbegao novinare Adil Maksutović je u Prvo osnovno tužilaštvo stigao sat ipo vremena, a u pitanju je bilo saslušanje zbog sumnje da je u decembru prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski.

Adil Maksutović odlučno negira: Nisam tukao Anu!Džej Ramadanovski: Adil Maksutović je dobar dečko, svakom dođe žuta minuta!  
Pevač je stigao zajedno sa svojim advokatom Goranom Petronijevićem, a na saslušanju, koje je počelo u 11 sati, zadržao se sat vremena. Kako "Kurir" nezvanično saznaje, Maksutović je negirao da je pretukao svoju suprugu. Adil je iz sudnice izašao veoma neraspoložen, a prema predstavnicima medija se ponašao kao da ne postoje.

Sud je danas trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine, kada je navodno brutalno pretukao Anu, i to dva meseca pošto se porodila i na svet donela njihovog sina.

Odluka o tome da li će pevač biti krivično gonjen zavisi od svedočenja Ane koje bi trebalo da bude održano krajem meseca.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Adil Maksutović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>