Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević: Ne bežim od toga da sam žena fudbalera

Mirka Vasiljević posle dva meseca od drugog porđaja došla je sa svojom decom Andrejom i Adrianom u Beograd, a dok babe i dede uživaju sa unucima, mlada glumica je iskoristila priliku da na sat vremena obiđe beogradske butike kako bi svojim mezimcima kupila neke stvarčice.

Mirka Vasiljević: Ne bežim od toga da sam žena fudbalera



Mirka Vasiljević: Svesna sam da možda moja karijera trpi, ali porodica mi je na prvom mestu
Mirka je otkrila da iako mnoge poznate ličnosti svoju decu vole da eksponiraju u medijima, ona i Vujadin imaju drugačiji stav po tom pitanju. " Ko to radi ja nemam ništa protiv, čak i ja volim da pogledam kada neko malo dete slatko priča, ali ja svoju decu ne vidim u tome".

Mnogi spekulišu o tome kako je lepa glumica zapostavila svoju glumačku karijeru i da se pretvorila u pravu ženu fudbalera. Ovakvi zluradi komentari Mirku ne dotiču, jer kako i sama kaže, ona to i jeste. "Ja nemam ništa protiv što mi kažu da sam žena fudbalera, jer ja to i jesam i ne želim da pobegnem od toga", kroz osmeh kaže šarmantna glumica za emisiju Exkluziv.

Iako imaju dvoje dece, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić još uvek nisu venčani, a kako je i sama Mirka potvrdila još uvek nije poznato kada će izgovoriti sudbonosno "da", jer svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno sa svojom porodicom zbog Vujadinovih obaveza prema klubu, pa ne žele da gube vreme planirajući svadbu.

Autor: J.B.
Foto:ScreenShoot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>