Svet

Region

Sestra Džulije Roberts pronađena mrtva: Sumnja se na samoubistvo

Polusestra Džulije Roberts, Nensi Mouts, pronađena je mrtva u stanu u Los Anđelesu, na podu kupatila. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, 37-godišnja Nensi preminula je usled predoziranja lekovima.

Sestra Džulije Roberts pronađena mrtva: Sumnja se na samoubistvo



Nensi je mrtva u svom stanu pronađena u nedelju, a prema još nezvaničnim saznanjima, preminula je usled prekomerne doze medikamenata, te se sumnja na samoubistvo. "Ona je imala istorijat izvesnih medicinskih problema, a neki prepisani lekovi pronađeni su blizu njenog tela", saopštili su iz policije Los Anđelesa.

Detaljan toksikološki nalaz se tek očekuje, pa će se tek tada sa sigurnošću može i tvrditi tačan uzrok smrti Moutsove. Inače, Nensi je polusestra slavne glumice po majci Beti Lou, a sa sedam godina starijom zvezdom nije bila u baš najboljim odnosima.

Džulija Roberts odbija da se pojavi na sestrinom venčanju
Tako, Nensi je nedavno poverila američkim medijima kako je to bilo živeti u senci čuvene "zgodne žene". Ona se godinama lečila od depresije i prekomerne telesne težine, a sve to joj je još više pogoršavala Džulija koja je neretko pravila grube šale na račun njenog izgleda.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>