Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač- Moj način rada je neuvijen, direktan, iskren i neopterećen

Poslednjih dana velika je tenzija između dve mentorke u muzičkom takmičenju X Factor, a sada se njihova rasprava prenela i među fanove koji putem društvenih mreža vređaju Kristinu Kovač.

X Factor Adria: Kristina Kovač- Moj način rada je neuvijen, direktan, iskren i neopterećen



X Factor Adria: Kristina Kovač vs. Emina Jahović - Odnosi sve napetiji!
Razočarana ispadanjem svoje grupe 4U iz daljeg takmičenja, Kristina je izjavila kako joj se ne dopada način na koji Emina Jahović obavlja svoj posao mentora i kako njen mezimac i najmlađi član X Factora  Haris Ćato uopšte ne napreduje. To je izazvalo gnev kod Harisovih i Emininih fanova pa su putem društvenih mreža počeli da vređaju poznatu kompozitorku. Posle nekoliko dana prepucavanje putem društvene mreže Tviter i izrevoltirana Emininom izjavom kojom je želela da umiri svoje fanove, Kristina Kovač rešila je da izda saopštenje putem društvene mreže Facebook u kome se navodi:

"Poslednjih dana me uznemiravaju lažni naslovi, iskrivljene reči, nepostojeći konteksti i na kraju, ali ne i manje teški za podnošenje, militantni fanovi Emine Jahović. Svi znaju koliko od početka podržavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u LIVE emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne dešava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to leži kod njegove mentorke koja po mom mišljenju nije prepoznala šta Harisu najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora.

I to bi bilo to što se tiče pominjanja mentorke Harisa Ćata u mojoj izjavi. Kažem "mentorke Harisa Ćata", jer sam je isključivo u tom kontekstu i pomenula, dajući SVOJE MIŠLJENJE, za šta sam i angažovana. (Usput, sve to isto pričam iz emisije u emisiju već nedeljama, pa niko nije pisao o tome, niti je mentorka Harisa Ćata reagovala pisanom izjavom svoje PR službe).

Biće da se čekao zgodan momenat kao sto je ispadanje jedne od mojih grupa, kako bi cela priča mogla da dobije lični ton i bude bazirana na napadu moje nekontrolisane sujete.

I pored svog iskusnog PR menadžera, kao da se prvi put susreće sa tabloidima i načinom na koji oni okreću stvari, naivno oberučke prihvatila kontekst u koji je moja sažeta i precizno formulisana izjava na silu ubačena i preko svoje PR službe poslala “odgovor”. Koleginica je u pravu. Moj način nije njen. Moj način je neuvijen, direktan, iskren i neopterećen željom da se svima dopadnem", završila je Kristina.

U nastavku takmičenja bitka će se izgleda voditi između takmičara i između mentora, a gledaocima ne preostaje ništa drugo, nego da sačekaju sledeći lajv i vide nastavak ove cele drame.

Autor: J.B.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>