Region

Svet

Pogledajte kako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru (Foto)

Poznato je da pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pored kuće na Dedinju ima i vilu u Aja Napi na Kipru gde letuje svake godine.

Pogledajte kako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru (Foto)



Ceca Ražnatović: Zamišljam svoje venčanje na plaži plave lagune
Na fotografijama koje "Blic“ ekskluzivno donosi vidi se kako izgleda kuća u kojoj popularna pevačica voli da provodi svoj odmor. Prijatelji balkanske zvezde kažu da se njena oaza prostire na 400 kvadratnih metara, a što je poznato ovu velelepnu vilu  Ceca je kupila na kredit 2006. godine.



Dolazeći na odmor godinama Ceca je ovu ostrvsku zemlju jako zavolela i stekla veliki broj prijatelja, a i njena deca su se tamo školovala.



"Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući",  kaže pevačica.



Zanimljivo je da u dvorištu postoji freskama oslikana kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve. Pevačicina familija takođe rado odlazi u čuveno letovalište, a neko od starijih članova porodice je u svakom trenutku boravio uz Cecinu decu koja su tamo provela tri godine na školovanju u čuvenoj školi Paskal.



Inače, cene nekretnina u ovom popularnom letovalištu, u zavisnosti od lokacije kreću se od 150.000 evra za manje kuće, pa i do dva miliona koliko koštaju najraskošnije vile.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic/RAS/Twitter/Ceca Raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>