Region

Svet

PREMIJERNO: Ministarke - Duni vetre! Uživajte u novoj pesmi i spotu! (Foto+Video)

Četiri vrlo atraktivne devojke koje čine grupu "Ministarke", objavile su novu pesmu "Duni vetre", a posle njihovog prvog singla u saradnji sa Acom Pejovićem, i ova pesma viđena je kao veliki hit.

PREMIJERNO: Ministarke - Duni vetre! Uživajte u novoj pesmi i spotu! (Foto+Video)Premijera: Nova ženska senzacija Ministarke snimile duet sa Acom Pejovićem! (Video)
Grupu "Minsitarke" čine Edita Aradinović, Ivana Eremić, Ivana Rudić i Ana Masulović. Čim su se pojavile na sceni, duetom koji su snimile sa popularnim Acom Pejovićem potpuno su "kupile" publiku.Ovaj ženski bend ne samo da fenomenalno izgleda kada se pojavi na sceni, već ove atraktivne devojke koje su muzički obrazovane zaista i sviraju, pa tako Ivana Eremić svira bubnjeve, Ivana Rudić gitaru, a Edita i Ana pevaju.Posle pesme "Poplava" koju su snimile sa Acom Pejovićem, Ministarke nastavljaju da krče svoj put ka vrhu i sada su objavile i novu pesmu, kao i ekranizaciju za ovu numeru "Duni vetre" u produkciji "DM Sat" televizije.Kako zvuči nova pesma Ministarki poslušajte na našem portalu, a uživajte i u novom spotu sa ove četiri lepotice.Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>