Region

Svet

Nataša Bekvalac: Svadbe neće biti! (Foto)

Otkad se Nataša Bekvalac verila sa Vladom Vuksanovićem, njeni obožavaoci gore u nestrpljenju da svoju ljubimicu vide u belom. Ipak, kako stvari stoje, svadbena zvona se možda ne začuju još dugo.

Nataša Bekvalac: Svadbe neće biti! (Foto)



Zavirite u novi dom Nataše Bekvalac na Dedinju: Konačno idila (Foto)
Verenički prsten kojim je Vlada Vuksanović u septembru prošle godine verio Natašu Bekvalac, obradovao je mnogobrojne obožavaoce ovog para. Od tada, oni sa nestrpljenjem iščekuju da najlepši estradni par vide pred matičarem. Međutim, kako svadbe još uvek nije bilo, tako su počele da se množe spekulacije po pitanju toga hoće li je uopšte biti, a nemali broj puta pojavljivale su se i netačne informacije da je ovaj par raskinuo.



Međutim, kada je Nataša na svom Instagramu objavilu fotografiju sebe u elegantnoj venčanici, ova društvena mreža ponovo se usijala, a fanovima se probudila nada da će popularna pevačica uskoro ipak postati gospođa Vuksanović. Naravno, rojila su se pitanja kada će biti taj čuveni događaj, ali Nata ih je sve silno razočarala.

Naime, ona je samo kratko napisala: "Svadbe neće biti". Da li to znači da su zaruke raskinute, ili je pak Nata ovim zagonetno nagovestila da će biti venčanja, ali ne i svadbenog veselja, pokazaće vreme.

Autor: T.I.
Foto: Instagram/bekvalceva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>