Region

Svet

Jelena Rozga i Ivan Huljić u trenutku bliskosti: Stari trač, novi dokaz?

Jelena Rozga, koja je nedavno imala zapaženo gostovanje u emisiji X Factor Adria, ponovo je skrenula pažnju na sebe kada je uhvaćena u intimnom trenutku sa mlađanim Ivanom Huljićem, sa kojim je mediji već dugo spajaju.

Jelena Rozga i Ivan Huljić u trenutku bliskosti: Stari trač, novi dokaz?X Factor Adria: Nastup Jelene Rozge sa veštačkom kišom kopija Rijaninog! (Video)
Na promociji bivše pevačice grupe "Magazin", Ivane Kovač, održanoj u petak u splitskom klubu "Vanila", jedni od najzapaženijih gostiju bili su Jelena Rozga i Ivan Huljić, piše slobodnadalmacija.hr. Njih dvoje su gotovo svi mediji u regionu pvezivali već u nekoliko navrata, naglašavajući kako su u tajnoj ljubavnoj vezi.

Jelena Rozga prekinula medijsku tišinu i progovorila o svom ljubavnom životu! (Video)
Međutim, lepa Splićanka je i ovog puta izbegla bilo kakav komentar na temu svog ljubavnog života za koji jasno kaže da ne želi iznositi u javnost. Ipak, u jednom trenutku je, tokom razgovora, nežno dodirnula Ivana, čime je pokrenula lavinu novih priča...

Među zvanicama je bila i sadašnja pevačica grupe "Magazin" Andrea Šušnjar, koja je sa starijim koleginicama Ivanom i Jelenom pozirala fotografima.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube/IvanaKovacOfficialFC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>