Region

Svet

Sara Trajanović i Ivan Marinković: Ljubav preko skajpa (Foto)

Sara Trajanović i Ivan Marinković, tek što su uplovili u vezu, a već su morali da se rastanu. Manekenka je poslom otputovala u Tursku na dva meseca, te zaljubljenim golupčićima ne preostaje ništa drugo, do da ljubav vode "preko žice".

Sara Trajanović i Ivan Marinković: Ljubav preko skajpa (Foto)



Sara Trajanović otputovala u Tursku: Ivanova ćerka me je molila da ne idem!
Bivši farmeri Sara Trajanović i Ivan Marinković usred su onog prvog žara ljubavne veze, pa im je razdvajanje zato tako teško i palo. Naime, manekenka je dobila poslovni angažman u Istanbulu, te je morala da se odvoji od svog dragog kojeg neće videti čak dva meseca.

Ivan Marinković: Moja ćerka je odlično prihvatila Saru! (Foto)
Njih dvoje su ranije već kazali da će teško podnositi razdvojenost, ali i da su sigurni da će njihova ljubav pregurati sve, pa i ovu teškoću. A kako održavaju svoj "ljubavni plam", otkrio je Marinković koji je na Fejsbuku objavio fotografiju sa Skajpa, uz komentar "moja spavalica".


Foto: Facebook/Ivan Marinković&Sara Trajanović

Ni Sara se ne libi da sa svojim fanovima podeli emocije koje gaji prema Marinkoviću, pa je tako uz kolaž njihovih fotografija napisala: "Pravi ljubavnik je muškarac koji može da vas uzbudi poljupcem u čelo ili kada vam se nasmeši, ili čak i kada samo zuri u prazan prostor..."

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Ivan Marinković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>