Region

Svet

Nina Badrić ima samo reči hvale za Lepu Brenu: Tako slavna, a tako prizemna! (Foto)

Pevačica Nina Badrić nedavno je bila u poseti Novom Sadu, zbog ugovorenog gostovanja u TV emisiji. Osim sjajnog raspoloženja koje je ponela, nije izostavila da još jednom pomene koliko poštuje svoju stariju koleginicu, folk divu Lepu Brenu.

Nina Badrić ima samo reči hvale za Lepu Brenu: Tako slavna, a tako prizemna! (Foto)



Nina Badrić fanovima poželela dobro jutro u pidžami (Foto)
Nina, koja dugi niz godina važi za izuzetno kvalitetnu pevačicu u regionu, već je u nekoliko navrata iskazala veliko poštovanje i divljenje prema Lepoj Breni. Stoga je i ovom prilikom u zabavno-muzičkom talk show programu "Tabloid" počastila Brenu brojnim komplimentima, osvrnuvši se i na susret sa njom u Beogradu, kada je bila zadivljena njenom prizemnošću.

Nina Badrić: Nisam prepoznala Kim Kardašijan, jako je lepa i puno sitnija u prirodi!
"Oborila me je s nogu! Tako slavna, a tako normalna, jednostavna i prizemna!", oduševljeno je ispričala Nina Badrić gostujući na Radio-televiziji Vojvodine.



Nina Badrić priprema velike solističke koncerte u Subotici, Nišu i Beogradu
"Brena je pametna, prekrasna žena! Ona odavno zna da ju ja jako poštujem i jako volim. Ona je jedna mega-ženska! Pamtim je kao jedan veliki fenomen, kao osobu koja je napravila najveći muzički uspeh na ovim prostorima", iskreno je dodala pevačica i višestruka dobitnica prestižnih nagrada koja će 14. februara održati veliki solistički koncert u Subotici.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Nina Badric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>