Svet

Region

Klint Istvud heroj i u stvarnom životu: Spasio život čoveku koji se umalo ugušio

Klint Istvud, kada ne glumi heroja na filmskom platnu, on to zaista čini u stvarnom životu. Tako, holivudski veteran spasio je život direktoru golf turnira u Kaliforniji, koji se umalo ugušio komadom sira.

Klint Istvud heroj i u stvarnom životu: Spasio život čoveku koji se umalo ugušio



Direktora "AT&T Pebble Beach National Pro-Am" golf turnira, Stiva Džona, popodnevna zakuska umalo je koštala života, kada  mu je komad sira zastao u grlu i zamalo ga udavio. Ipak, u pravo vreme na pravom mestu našao se holivudski veteran Klint Istvud, koji je tačno znao šta treba da učini kako bi spasio Džona. On je bez razmišljanja primenio Hajmlihov zahvat, te ga oslobodio komada koji ga je gušio.

"Odjednom nisam mogao da dišem. Nije moglo biti gore", kazao je Džon o nezgodi koja ga je zadesila na ručku tokom prijema. "Klint je stao iza mene i tačno je znao šta treba da učini", ispričao je Džon.

On je još kazao da nije stigao da se zahvali holivudskoj zvezdi, i da ne želi da ga gnjavi preko telefona, ali će ga svakako zagrliti sledeći put kad ga bude video. "Voleo bih da me Klint u stopu uvek prati i čuva", našalio se Stiv Džon.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>