Region

Svet

Darijanu Musiću ukinuta presuda za ubistvo manekenke Vladislave Červenko

Darijanu Musiću iz Novog Sada, koji je u julu prošle godine osuđen na 35 godina zatvora za brutalno ubistvo svoje devojke, manekenke Vladislave Červenko, ukinuta je presuda.

Darijanu Musiću ukinuta presuda za ubistvo manekenke Vladislave ČervenkoDarijan Musić za ubistvo manekenke Vladislave Červenko osuđen na 35 godina (Foto)
Presuda kojom je 26-godišnji Darijan Musić trebalo da odleži 35 godina u zatvoru, neće biti realizovana. Prema najnovijim informacijama, Apelacioni sud u Novom Sadu usvojio je žalbe branilaca pa će Musiću ponovo biti suđeno pred Višim sudom.

Darijan Musić priznao: Motiv stravičnog zločina bila bolesna ljubomora!
Do donošenja nove presude Musić će se nalaziti u pritvoru. Takođe, rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu osuđenom je istovremeno produžen pritvor za 60 dana, odnosno najduže do 24. februara 2014. godine, piše Kurir.

Podsetimo, Musić je izvršio brutalno ubistvo nad manekenkom Vladislavom Červenko, takođe iz Novog Sada, sa kojom je tada bio u vezi, pretukavši je na smrt u svom stanu. Kasnije je i sam priznao zločin na Fejsbuku, a uhapšen je 5. jula 2013. pri pokušaju bega na područje Kosova. Motiv ubistva bila je "bolesna ljubomora".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Darijan Dača Musić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>