Region

Svet

X Factor Adria: Doktori traže negu - i njih oborio grip! (Foto)

Ekipa šoua X Factor Adria "pala" je pred naletom gripa! I dok je veći deo finalista skrhan zbog podmuklog virusa, Doktorima ne manjka dobro raspoloženje. Iako pod terapijom, oni nalaze snagu i za pošalicu.

X Factor Adria: Doktori traže negu - i njih oborio grip! (Foto)



X Factor Adria: Otkazan sledeći lajv zbog epidemije gripa!
Ovog utorka izostaće lajv emisija X Factor Adria, jer su finalisti i veći deo ekipe šoua podlegli gripu. Umesto toga, biće emitovana specijal emisija, o finalistima, inače još ranije snimljena s ciljem da publika što bolje upozna svoje miljenike.

X Factor Adria: Doktori nemaju lek za aritmiju, u lajvu opet izazvali vrisku i ovacije! (Foto+Video)
Inače, za grip koji hara X Factorom, ni Doktori nemaju leka! Simpatični i talentovani momci su takođe "pali u postelju", ali i pored toga ne napuštaju ih dobro raspoloženje i pozitivna energija. Tako je jedan od njih, Marko Balabanović iz Majdanpeka, u Hitnoj službi umesto mikrofona koristio doktorske slušalice.

"Doktor Milan Zlatanović je hteo da me pregleda, ali sam ja uzeo slušalice i malo mu zapevao, iako sam bio totalno malaksao", kaže Marko, koji se prvi i prehladio.


Foto: Blic/RAS

I ostali članovi benda Doktori su pušteni kući da zaleče grip, a njihova fan grupa na društvenim mrežama, "Pacijentkinje", ponudila je da zamene uloge, pa da one njih leče.

"Lečim se supicama i čajevima, ali ne bismo se bunili ni da nas leče naše Pacijentkinje", kaže Uroš Turkulov.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>