Svet

Region

Sajmon Kauel napustio američki X Factor: Bez njega, šou se gasi!

Sajmon Kauel, idejni tvorac planetarno popularnog takmičenja X Factor, objavio je da napušta američko izdanje ovog šoua, kako bi se vratio u Veliku Britaniju i tamo sudio mladim nadama koje se bore da dokažu da su stvorene za zvezde.

Sajmon Kauel napustio američki X Factor: Bez njega, šou se gasi!



Idejni tvorac šoua X Factor, i tradicionalno najstrožiji član žirija, Sajmon Kauel, službeno je potvrdio da napušta američko izdanje planetarno popularnog muzičkog formata. Naime, posle tri godine provedene u američkom X Factoru, Kauel se povlači, kako bi zauzeo sudijsku stolicu u britanskom izdanju šoua. Tako, slavni medijski mogul ostaviće Amerikance bez popularnog takmičenja, jer bez njega - i šou prestaje da postoji.

"Osim što sam bio dovoljno srećan da u jednom ovakvom šouu imam prilike da otkrijem neki neverovatan talenat, uvek sam imao i neverovatnu dobrodošlicu od američke javnosti (zapravo, većinu vremena). Takođe, želim da zahvalim svima koji su podržali moje emisije. Ameriko, vidimo se uskoro", izjavio je Sajmon američkim medijima, i dodao da će se od sada posvetiti i svojoj porodici, jer samo što nije postao otac.


Odmah po objavljivanju Kauelove odluke, oglasila se i njegova producentska kuća. "Nažalost, X Factor SAD ne postoji bez Sajmona Kauela. Ali, razumemo i poštujemo njegovu odluku da se okrene novim stvarima u privatnom i poslovnom životu. Iskreno mu želimo sve najbolje i nadamo se da ćemo uskoro ponovo raditi zajedno. Sa stalnim padom gledanosti, X Factor izgubio je od svog rijaliti suparnika The Voice", stoji u saopštenju.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>