Svet

Region

Dejvid Bekam ponosni tata: Moji sinovi će biti ubice ženskih srca

Fudbalska legenda Dejvid Bekam ponosan je tata čak trojice sinova i jedne ćerke. On ne sumnja da će njegovi naslednici gaziti stopama koje im je tako dobro utabao, te u tom smislu izrasti u prave zavodnike i srcelomce.

Dejvid Bekam ponosni tata: Moji sinovi će biti ubice ženskih srca



Viktorija i Dejvid Bekam pazarili kuću za skoro 50 miliona evra! (Foto)
Dejvid Bekam uveren je da će njegovi sinovi,  Bruklin (14), Romeo (11) i Kruz (8), pratiti njegove stope, te biti obožavani od strane žena. Naime, u jednom intervjuu Bekam se dotakao i prognoze budućih ljubavnih romansi svojih naslednika, te kazao da je siguran da će biti pravi srcelomci. "Sva trojica dobro izgledaju, ljubazni su, duhoviti, tako da mislim da će biti ubice ženskih srca", kazao je Bekam, a onda i dodao: "Lako je meni ovako da pričam, ali kada bismo pitali Viktoriju, garantujem da ne bismo dobili isti odgovor!"

On je takođe pohvalio frizuru svog najstarijeg sina, te kazao da bi i on voleo da ima takvu kosu. A otkrio je i da sva njegova deca, uključujući i dvogodišnju Harper, jesu luda za fudbalom. "Igraju ga u školi, igraju ga kod kuće, i u dvorištu, i u kući, a što se Viktoriji baš mnogo i ne dopada", kroz osmeh je rekao Dejvid Bekam.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>