Style

Ljubav

Britni Spirs promenila imidž: Od plavuše do brinete (Foto)

Britni Spirs, jedna od najpoznatijih američkih blondina, više nije plavuša. Pop zvezda priklonila se novom trendu, ofarbala svoje plave uvojke, te hrabro zakoračila u svet brineta.

Britni Spirs promenila imidž: Od plavuše do brinete (Foto)



Američka pop zvezda Britni Spirs rešila je da drastično promeni svoj imidž. Elem, samo promena boje kose možda i nije neka drastična izmena stajlinga, ali jeste kada je reč o Spirsovoj koju teško da možemo da zamislimo bez njenih plavih uvojaka.

Naime, Britni je u svet šoubiznisa zakoračila kao plavi devojčurak, te dugo uživala status najpoznatije američke "šećerleme". Potom, imidž slatke devojčice napustila je gotovo demonstrativno, te jedno vreme fokus javnosti zarađivala više skandalima, no svojim pesmama, ali ono što ni tada nije napuštala jeste njena plava kosa. Doduše, 31-godišnja zvezda umela je i ranije da eksperimentiše sa bojom kose, pa i dužinom, ošišavši se na ćelavo, ali se ipak uvek verno vraćala svom zaštitnom zanku - plavoj kosi.



Sada je i njoj odzvonilo, te je pop zvezda zakoračila u svet brineta, a fotografije svog novog, gotovo neprepoznatljivog imidža objavila na društvenim mrežama. Takođe, iskoristila je priliku i da ispromoviše svoj novi parfem, uz jasnu poruku: "Začinite vaš Dan zaljubljenih uz "Naughty & Nice!"

Autor: T.I.
Foto: Instagram/Britney Spears

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>