Region

Svet

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi zajedno u novom rijalitiju: Osuđene na isti krevet!

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi ulaze u novi rijaliti, i to zajedno! Naime, ove dve zaklete neprijateljice glavne su akterke novog rijaliti formata "Odavno posvađane", u kojem će ne samo živeti zajedno, već i deliti isti krevet.

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi zajedno u novom rijalitiju: Osuđene na isti krevet!Vesna Vukelić Vendi ni posle 12 godina ne odustaje od svađe sa Jelenom Golubović!
Bivše učesnice rijalitija Farma čiji se sukob na estradi proteže deceniju unazad, pevačica Vesna Vukelić Vendi i rediteljka Jelena Golubović, nedavno su počele da snimaju novi rijaliti program pod nazivom "Odavno posvađane", u kojem ih kamere prate 24 sata dnevno dok njih dve žive u istom stanu i spavaju u istom krevetu.

Jelena Golubović: Ne kajem se što sam pokazala grudi, one su karta za svet!
"Organizatori novog rijalitija došli su na ideju da spoje dve ljute protivnice u rijalitiju koji će se emitovati na televiziji Pink. S obzirom da su njih dve potpuno različite u svakom pogledu, produkcija je ubeđena da će taj spoj izazvati pravu revoluciju kod gledalaca", otkrio je za "Alo" dobro obavešteni izvor.

Vesna Vukelić Vendi: Samo ja mogu da smirim Jelenu Golubović i da zavedem red na Farmi! (Foto)
Naime, Jelena i Vendi će 24 sata dnevno biti zatvorene u istom stanu, te će nužno biti upućene jedna na drugu, i deliće bukvalno sve - od kašike do postelje. "U ovom formatu fizički kontakt nije dozvoljen, te se pretpostavlja da će svađe biti žučne i do sada neviđene. Njih dve ne razgovaraju više od 10 godina, pa će biti interesantno videti kako se bore za nagradu. Publika će SMS glasanjem odabrati pobednicu po svom mišljenju", ispričao je izvor.

Podsetimo, netpeljivost i svađa između Vesne Vukelić Vendi i Jelene Golubović, datira još od oktobra 2002. godine, kada su se njih dve posvađale u emisiji koju je tada vodila i uređivala Jelena Bačić Alimpić. Iako su se tada prvi put srele, Jelena i Vendi izrekle su salve uvreda na račun jedna druge, što je u to vreme bio pravi skandal. Vesna je tada u svom stilu rediteljku nazvala mišem, komentarišući njen fizički izgled u pogrdnom smislu, dok joj je Golubovićeva stalno upadala u reč što je Vesnu dodatno iritiralo.

Budući da su i Golubovićeva i Vukelićeva poznate po svom "neukroćenom jeziku", verujemo da će rijaliti sa njima dvema u glavnim ulogama vrcati od žučnih rasprava i dramskih momenata.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija/TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>