Region

Svet

Region

Mima Karadžić dovodi Sulejmana Veličanstvenog u Crnu Goru

Mima Karadžić sreo se sa najpopularnijim turskim glumcem Halitom Ergenčom, koga smo svi zapamtili po ulozi Sulejmana Veličanstveno, i planira saradnju sa ovom zvezdom.

Mima Karadžić dovodi Sulejmana Veličanstvenog u Crnu Goru



Mima Karadžić želi poslovnu saradnju sa Halitom i ponudiće mi saradnju na seriji "Budva na pjenu od mora", a ovaj potez trebalo bi da po njegovom mišljenju oduševi publiku.

Budva na pjenu od mora: Arapi oduševljeni serijom, stigla do Egipta, Tunisa i Maroka! (Foto)
"U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva. Inače, omiljene destinacije za letovanje u Srbiji su Budva i Turska, tako da ćemo i na ovaj način promovisati turizam", ispričao je Mima za "Portalanalitika" i objasnio kakvu će ulogu imati ovaj najpopularniji turski glumac.

"Nije nam interesantno da ga dovedemo kao glumca koji će imati neku posebnu ulogu. Bolja je varijanta da nekako povežemo te dve serije, tako što će Halit u Budvu stići sa svoji ženama kao Sulejman i, recimo, zakupiti "Splendid" ili Sveti Stefan. Mislim da bi se njegovom dolasku Budvani obradovali", kaže Karadžić, čija će se serija "Budva na pjenu od mora" emitovati u Egiptu i UAE, a verovatno i u Tunisu i Maroku. "Voleo bih da serija stigne i do Turske", iskren je bio Mima Karadžić.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Mima Karadzic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>