Svet

Region

Porodica moli Mirandu Ker da se vrati kući: Više uopšte ne kontaktiramo

Porodica popularne manekenke Mirande Ker počela je da se služi očajničkim merama kako bi došla do nje i njenog sina Flina, jer ih nisu videli duže od godinu dana.

Porodica moli Mirandu Ker da se vrati kući: Više uopšte ne kontaktiramo



Orlando Blum i Miranda Ker se razvode zbog Džastina Bibera?!
Bivša članica Viktorijinih anđela Miranda Ker preselila se iz Australije u Njujork kada je imala 25 godina i od tada je jedna od najpopularnijih i poznatijih manekenki na svetu. Ipak, njena porodica ne može njen uspeh da deli sa njom i sada su odlučili da je putem medija zamole da se vidi sa njima.

Naime, Mirandin otac gostovao je u jednoj emisiji na australijskoj televiziji i ovom prilikom otvoreno govorio o tome da Miranda ne posećuje svoju porodicu i da skoro uopšte ne kontaktiraju. Dodaje da su njena majka i baka najviše povređene, posebno jer nisu videle ni Mirandinog sina Flina.

Oni smatraju da se Miranda tako ponaša zbog razvoda od Orlanda Bluma, koga takođe smatraju članom porodice. Manekenkina majka ne želi više da vrši pritisak na nju, iako su nekada bile kao najbolje drugarice: "Neka bude tvrdoglava, a bile smo izuzetno bliske. Šaljem joj poruke da bih je podsetila kako mi je stalno u mislima, a ona mi jako retko odgovara", rekla je ona.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>