Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran se vraća u Mardin, njegov otac zapoveda Silino ubistvo! (Foto)

Nakon što su svi saznali da je Sila protiv plemena Gendžo, sumnjaju da je i Boran umešan u to. Kada čuje Ajšinu priču, Sila se razbesni i menja odluku o prodaji zemlje i fabrike u Mardinu.

Serija Sila večeras: Boran se vraća u Mardin, njegov otac zapoveda Silino ubistvo! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran je povređen kada sazna ko stoji iza neprijateljske firme! (Foto)
Stanje u Mardinu, ali i u Istanbulu sve je komplikovanije. Sila je dala reč Boranu da će odustati od projekta u Mardinu, međutim, zbog Ajše će promeniti prvobitni plan i s još većim besom nastojati da ostvari projekte. Ajše je pobegla iz rodnog mesta jer ju je pretukao muž s kojim su je primorali da stupi u brak. Idiličan odnos između Sile i Borana zbog ovoga se ponovo narušava.

Serija Sila: Obožavaoce će oduševiti novo venčanje Sile i Borana! Tu je i prava bračna noć... (Foto)
Džihan nagovara Esmu na sastanak no ovaj put Burhan nešto posumnja pa je prati. Esma i Džihan na kraju će se šokirati situacijom u kojoj su se sami našli. Esma ne zna kako da se izvuče pa je u velikoj panici.

Silina porodica je presrećna zbog Silinog i Boranovog odnosa i to im je trenutno jedina okupacija. Svima osim Dželila. On se, pak, sve dublje uvlači u kockanje pa će se uskoro desiti ono što će mu još više narušiti samopouzdanje. Emre odbija svaku pomoć, no Sila ne odustaje da mu podstakne volju za životom pa ga nagovara da ode novom doktoru.



Serija Sila večeras: Boran i Sila zajedno provode romantično jutro u novoj kući (Foto)
Boran je na raskrsnici. Donosi čvrstu odluku da se kao plemenski aga vrati u rodni kraj pa od Sile traži da izabere - ide li sa njim ili ostaje u Istanbulu. Situacija će tek postati bezizlazna kada je pita želi li ići s njim u Mardin... Iako joj se sviđa ideja da se Boran suprotstavi običajima, plaši je pomisao na probleme koji ih tamo čekaju. Boran joj govori da će zaustaviti presudu za trudnicu dok se ne rodi dete, a takva okrutnost plemena Silu šokira pa će mladi aga ipak sam krenuti u Mardin.

Serija Sila večeras: Boran je oduševio Silu novom kućom i sprema joj veliko iznenađenje! (Foto)
Zinar je pod Džihanovim uticajem protiv Borana,  pa tako saopštava bratu da će Džihan obaviti presudu. Međutim, Firuz-aga ima drugačije planove za Silinu smrt i zapoveda članu plemena da je ubije...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>