Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević: Svesna sam da možda moja karijera trpi, ali porodica mi je na prvom mestu

Mlada glumica Mirka Vasiljević samo posle dva meseca od drugog porođaja doputovala je sa decom Adrianom i Andrejom u Beograd, dok je njen muž fudbaler, Vujadin Savić zbog obaveza morao da ostane u Nemačkoj.

Mirka Vasiljević: Svesna sam da možda moja karijera trpi, ali porodica mi je na prvom mestuMirka Vasiljević zaglavljena u Francuskoj: Nadam se da ću provesti Božić sa najmilijima!
"Porodica i prijatelji obradovali su se našem dolasku u Beograd, a posebno oni koji Adrianu još nisu videli. Bićemo ukupno oko mesec dana u Beogradu, a onda putujemo u Nemačku kod Vujadina ukoliko u međuvremenu ne dobijem neku ulogu", kaže Mirka Vasiljević, koja je sada prvi put u rodni grad dovela dvomesečnu ćerku Adrianu.

Zvezda filma "Mi nismo anđeli 2" doputovala je iz Francuske u Beograd sama sa sinom Andrejem i ćerkom Adrijanom. Vujadin je morao da ode u Nemačku, gde je potpisao ugovor sa Arminijom iz Bilefelda, a odvojenost od porodice mu u pojedinim momentima zaista teško pada. Mirka je svesna toga i spremna je na brojna odricanja da bi ga pratila i s decom bila uz njega.

"Vujadin je otišao u Nemačku, a kada nađe odgovarajući stan za našu, sada već ozbiljnu porodicu, pridružiću mu se i ja s decom. Do leta ćemo svi biti u Nemačkoj jer je do kraja sezone on tamo na pozajmici", rekla je glumica.

Dok priželjkuje nove uloge, Mirka je stopostotno posvećena deci i suprugu. Sama kuva i brine o domaćinstvu, dok on trenira i igra utakmice.

"U inostranstvu sam uglavnom u kući, budući da ne stignem da steknem neke odane prijatelje za kratko vreme, koliko se zadržimo negde zbog Vujadinovog angažmana. Nije lako, ali imam sreću što su i Andrej i Adriana dobra deca, uvek su lepo spavali, što je, čini mi se, i najbitnije. Andrej mi sa dve godine pomaže oko seke, na koju nije ljubomoran i koju mnogo voli. Svesna sam da možda moja karijera malo trpi, budući da rediteljima nisam stalno na oku, ali ma gde boravila, ja sam otvorena za poslovne ponude. Vrlo lako bih spakovala kofere zbog uloge i stigla s decom u Beograd", priča Mirka.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Instagram/Vujadin Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>