Region

Svet

Seka Aleksić prodaje svih 6 haljina sa venčanja

Seka Aleksić će prodati sve haljine koje je nosila na venčanju, i to putem javne aukcije u okviru svog humanitarnog fonda „Seka Aleksić deci s ljubavlju". Novac od prodaje otići će u ruke mališana bez roditeljskog staranja.

Seka Aleksić prodaje svih 6 haljina sa venčanja



"Dve venčanice i četiri haljine koje sam nosila na dan venčanja odlučila sam da javnom aukcijom prodam kako bih pomogla nezbrinutoj deci. Uskoro ću organizovati kampanju i nadam se velikom odzivu onih koji će ovim gestom staviti osmeh na lice tih mališana. Venčanica u kojoj sam se venčala i roze haljina su od skupocene svile, a kreirao ih je Saša Vidić, dok je drugu venčanicu i ostale tri haljine od kraljevske čipke i „svarovski" kristala izradio kreator Miroslav Stevanović", rekla je Seka koja je prezadovoljna kako je venčanje proteklo.

"Ovo je početak nove sfere mog života i potpuno sam sigurna u svoju odluku da sam pravoj osobi rekla „da". Svadbena ceremonija je prošla izvrsno, došli su svi koje sam pozvala, a meni jako dragi ljudi. Bilo je veselo sve vreme i mislim da su se svi dobro proveli, bar je meni tako izgledalo. Trudila sam se sve da ispoštujem i sada kada sumiram utiske, imam osećaj da se sve poklopilo - gosti, atmosfera i zabava", ističe pevačica koja je svom prezimenu dodala Veljkovo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>