Region

Svet

Igor Trifunov zaveo Mariju Kilibardu svojim magičnim poljupcem! (Video)

Mađioničar Igor Trifunov zna mnoštvo trikova, pa i one kojima tako lako može da impresionira žene. Ovog puta, na njegov trik "pala" je voditeljka Marija Kilibarda, koja je iskusila čuveni Igorov "magični poljubac".

Igor Trifunov zaveo Mariju Kilibardu svojim magičnim poljupcem! (Video)



Magični spektakl Igora Trifunova u Domu omladine 21. i 22. februara
Igor Trifunov već godinama pohodi svetom magije i iluzije, a epitet "srpski Koperfild" stekao je svojim spektakularnim trikovima koji nas tako lako ostavljaju bez daha. On ume da zapanji čak i najvećeg skeptika, a svojom "magijom" tako lako uvodi u svet u kojem iluzija postaje stvarnost.

Tako, svojom magijom Igor je "zaveo" i Mariju Kilibardu, voditeljku popularne emisije Žene. Naime, on je, gostujući u emisiji, na Mariji izveo svoj čuveni "magični poljubac", te pogledajte kako ga je voditeljka "primila", i da li je od istog osetila "leptiriće u stomaku":



Inače, ovaj trik, kao i većinu drugih, Trifunov je naučio na kongresu mađioničara u Italiji na kojem je bio pre nekoliko meseci. A u sličnim, i svakako fascinantnim trikovima Igora Trifunova, beogradska publika moći će da uživa 21. i 22. februara, kada će "srpski Koperfild" održati svoj "Magični spektakl - Iluzija ili stvarnost", u Domu omladine sa početkom u 19 časova.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>