Region

Svet

Milan Popović tuži Severinu sudu u Strazburu zbog povrede ljudskih prava

Severina Vučković i Milan Popović nisu ni blizu kompromisa po pitanju starateljstva nad zajedničkim sinom Aleksandrom. Naprotiv. Srpski kralj bakra rešio je, navodno, da pevačicu čak tuži i Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Milan Popović tuži Severinu sudu u Strazburu zbog povrede ljudskih prava



Milan Popović posle mesec dana video sina!
Ako je verovati još uvek nezvaničnim informacijama, hrvatsku pevačicu Severinu će letovanje na Maldinima i skijanje u Austriji skupo koštati. Naime, Milan Popović besan je što je Seve njihovog zajedničkog sina vodala po pomenutim destinacijama, i to u periodu kada je on trebalo vreme da provodi sa malenim Aleksandrom

Milan Popović nije video sina od prošle godine, dok Severina uživa na skijanju (Foto)
"Milana je ta situacija potpuno sludela. Dok se ona baškarila na Maldivima i skijala u Austriji sa Aleksandrom, on se brinuo kako će dete reagovati na razdvojenost, budući da ga nije video mesec dana. Posebno ga je iznerviralo što mu je, posle njihovog povratka s Maldiva, njen advokat samo javio da nastavljaju odmor. Ona se nije ni udostojila barem SMS da pošalje", otkrio je za "Infromer" izvor blizak Popoviću.

Prema priči izvora, budući da Severina ne ispunjava obaveze koje joj je naložio Opštinski građanski sud u Zagrebu, Milan će pravdu da potraži upravo u Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Severina je s ovim misterioznim momkom uživala na Maldivima
"Spreman je na razne kompromise jer samo želi nesmetano da viđa sina. Ona očigledno nema nameru da se dogovori, pa njemu ništa ne preostaje, osim da se obrati višoj instanci, jer ovi Maldivi su njena jasna poruka - Ja mogu sve, a ti ništa", zaključio je izvor.

Autor: T.I.
Izvor: Informer
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>