Region

Svet

Region

Tivin Lanister iz serije Igra prestola u Srbiji snima film

Glumac Čarls Dens, svima poznatiji kao čuveni Tivin Lanister iz "Igre prestola", trenutno se nalazi u našoj zemlji gde snima film "Uprkos snegu", rediteljke Šamim Šarif. Istom filmu, manjom ulogom doprineće i Ana Sofrenović.

Tivin Lanister iz serije Igra prestola u Srbiji snima film



Popularni britanski glumac Čarls Dens, koji tumači Tivina Lanistera u seriji "Igra prestola", trenutno boravi u Srbiji gde snima film "Uprkos snegu" (Despite The Falling Snow), prenosi 24. sata. On, kao i Entoni Hed, najprepoznatljiviji po ulozi u seriji "Bafi ubica vampira", već je snimio deo svojih scena u Beogradu.

Radnja filma "Uprkos snegu" smeštena je u pedesete godine prošlog veka, u doba Hladnog rata. u centu pažnje je Ruskinja Katja koja špijunira za Amerikance. Zaplet počinje kada ukrade tajna dokumenta od komunističkog funkcionera Aleksandra, u kojeg se zaljubljuje.

Glavne uloge igraju Oliver Džekson Koen i Rebeka Ferguson, Stingova supruga Trudi Stajler, a jedna od uloga je poverena i Ani Sofrenović.

"Rad sa rediteljkom Šamim Sarif, ali i kompletnom ekipom, pamtiću kao jedno divno iskustvo iako smo snimali samo nekoliko dana, budući da imam malu ulogu u filmu", rekla je Ana za "Blic". "Ovde se dogodio jedan od životnih paradoksa, po kome sam prvi put u životu igrala na čistom engleskom, sa britanskim akcentom, i to u Srbiji, dok sam u filmovima koje sam snimala u Britaniji uvek morala imati akcenat sa primesama ruskog ili nekih drugih slovenskih jezika".

Autor: T.I.
Izvor: Mondo
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>