Region

Svet

Nenad Knežević Knez ode u glumce: Novo lice serije Budva na pjenu od mora

Nenad Knežević Knez već je u šouu Tvoje lice zvuči poznato pokazao da ima dara za glumu. Kako stvari stoje, on se sve više okreće glumačkoj branši, te posle snimljenog filma, postaće i novo lice popularne serije "Budva na pjenu od mora".

Nenad Knežević Knez ode u glumce: Novo lice serije Budva na pjenu od mora



Popularni pevač Nenad Knežević Knez ponosni je vlasnik jednog od najboljih vokala na domaćoj sceni. Međutim, njegovi talenti tu se ne završavaju. Naime, svojim transformacijama i glumačkim talentom već je oduševio u šouu Tvoje lice zvuči poznato, te ga je možda upravo to i opredelilo da se sve više upušta u glumačke poduhvate.  Tako, Knez je nedavno gostovao u seriji "Pevaj, brate", a ovih dana pregovara o ulozi u novoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora". Ali, to nije sve. Popularni pevač je snimio i film "Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa".

Nenad Knežević Knez - Pobedu mi nisu donele štikle, već moj glas i maska! (Foto)
"Nije bilo teško, jer sam glumio samog sebe i to iz vremena '90-ih godina kada sam bio najpopularniji. Uživao sam vraćajući se u to vreme. Film je odličan triler i jedva čekam premijeru. Radnja je vrlo zanimljiva i dinamična. Treba da pevam na koncertu, a pre mene nastupa predgrupa u kojoj je momak kome ubijaju oca. Posle mog učešća u šou programu Tvoje lice zvuči poznato otvorili su mi se neki novi putevi. Dobio sam prilike da pokažem i druge talente, pored mog osnovnog muzičkog dara. Imponuje mi to. U novoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora" trebalo bi da imam vrlo zapaženu ulogu. Odoh ja u glumce", sa zadovoljstvom konstatuje Knez.

Inače, Knez je od nedavno ponovo solo, budući da se razveo od svoje doskorašnje supruge. Obožavateljke ga naravno saleću, mada on kaže da to i nije ništa novo, te da je oduvek bio zanimljiv pripadnicama nežnijeg pola.

Knez: Definitivno se razvodim, nije život jedna žena!
"Nije tačno da me opsedaju samo poslednjih meseci, ja sam uvek bio interesantan devojkama. Nisam preterano lep, ali šarm čini svoje! Ipak, za sada nema ništa novo kod mene na ljubavnom planu. Kad bude, obavestiću vas", šeretski kaže Knez, i dodaje da sada i nema vremena za ljubav, jer marljivo radi na novoj numeri "Dona", koju će objaviti krajem meseca, i koja, kako kaže, pomalo zvuči autobiografski.

Autor: T.I.
Izvor: vesti-online.com
Foto: Facebook/Nenad Knežević Knez

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>