Region

Svet

Nevena Adžemović: Završila sam sa politikom, lepa i obrazovana žena nema tu šta da traži!

Nevena Adžemović, bivša članica grupe Models i verovatno najatraktivnija poslanica koju je srpski parlament ikad imao, stavila je tačku na svoje bavljenje politikom, jer, kako kaže, pamet i lepota uvek su dočekivani na nož, pa tako i u politici.

Nevena Adžemović: Završila sam sa politikom, lepa i obrazovana žena nema tu šta da traži!



Nekadašnja članica grupe "Models", Nevena Adžemović, uplovila je u političke vode kada je sa članskom kartom Nove Srbije ušla u saziv parlamenta 2012. godine. Ipak, skupštinski dani su za njom jer je otpala sa liste NS za martovske izbore. Upravo ovim, politički angažman je za Nevenu, kako sama kaže, završen zauvek.

Bivša Modelsica Nevena Adžemović zapevala Cecine hitove u kafani! (Foto)
"Neću ostati u stranci niti ću se ikada više uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja", ispričala je Nevena za "Blic".

Nevena Adžemović se provodi sa Sindi i Urošem
Ona takođe ističe da smatra da je diskreditovana zbog svog fizičkog izgleda, te da njeni potencijali ni izbliza nisu iskorišćeni, i da joj pritom nije dato nikakvo objašnjenje. "Da vam kažem, dok sam se bavila estradom i bila u grupi "Models", mi jesmo bile golišave, ali nikakve loše stvari nismo radile. Politički front je mnogo agresivniji i prljaviji od estradnog. Ipak, mislim da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana", lazala je Nevena.

Pošto je objavila kraj svoje političke karijere, mnogi su pomislili da će se bivša poslanica vratiti mikrofonu. Ipak, ona to negira, te kaže dajoš uvek nije iskristalisala svoje buduće poslovne lanove, ali veruje da će to imati veze sa negom i lepotom. Takođe, najpre će svoje slobodno vrme u potpunosti podrediti porodici,  sinu Rastku i bivšem suprugu Srđanu. Naime, Nevena i Srđan su se razveli 2011. i do januara 2014. godine nekoliko puta su se mirili i nanovo razilazili, pa se i definitivno pomirili.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>