Svet

Region

Lekari iz Grenobla demantovali glasine: Mihael Šumaher nije umro!

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher nalazi se u fazi buđenja iz veštačke kome, a prema izjavama lekara prognoze i nisu baš najbolje. Vodeći se informacijama iz bolnice neko od fanova sinoć je na društvenoj mreži Tviter objavio da je poznati vozač preminuo.

Lekari iz Grenobla demantovali glasine: Mihael Šumaher nije umro!



Mihael Šumaher nalazi se u vegetativnom stanju
"Mihael Šumaher je danas preminuo, R.I.P veliki šampione", glasio je jedan od postova. Pošto se putem društvenih mreža vesti brzo šire, u rekordnom roku počele su da izlaze poruke sa rečima žaljenja i izjavama saučešća porodici.

Na sreću, radilo se samo o nečijoj neumesnoj šali jer su doktori iz bolnice u Grenoblu demantovali ove navode: "Ovim putem, bolnica demantuje navode da je Mihael Šumaher preminuo", rekao je jedan od članova menadžmenta.

Svetski šampion trenutno se nalazi u fazi buđenja iz kome, a prema prognozama lekara situacija baš i nije najpovoljnija, jer je vozač u vegetativnom stanju. Mihael Šumaher 29. decembra 2013. godine doživeo je tešku nesreću prilikom pada na skijanju i od tada se nalazi u veštačko izazvanoj komi iz koje su doktori prošle nedelje počeli da ga bude, ali prema njihovim rečima taj proces može da potraje veoma dugo.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>