Ostalo

Sme�no

Tehnika i stil: O.R.B. Bluetooth - portabl prsten koji se pretvara u slušalice kamuflirane u minđušu (Foto+Video)

Kompanija "Hydra Advanced Technology-a" izbacila je proizvod koji će potpuno oduševiti korisnike sa stilom. Ova stvarčica koja je zapravo novina u tehnologiji, može se kombinovati sa stilom, modom, tehnologijom, a sve to u izuzetno kompaktnom i dizajniranom obliku.

Tehnika i stil: O.R.B. Bluetooth - portabl prsten koji se pretvara u slušalice kamuflirane u minđušu (Foto+Video)



U pitanju je O.R.B. odnosno Orbital Ring Bluetooth. Ovaj uređaj možete nositi kao prsten, pa ćete na prstu osetiti vibraciju, a na njemu postoji i mali displej na kome ćete videti ko vas zove. Pošto je u pitanju portabl Bluetooth slušalica, prsten ćete jednim lakim potezom okrenuti kao dva razvdojena dela kružnice i moći da koristite kao slušalicu.


Foto: techrockstar.com

Koristeći najnoviju tehnologiju koštane provodljivosti O.R.B. i ne mora u potpunosti biti u vašem uvetu. Sem toga ima filter za "noisce canceling" koji će pročistiti zvuk pa se može očekivati i bolji kvalitet. Ima fleksibilan OLED ekran na ivicama prstena na kome se može videti ko vas zove, takođe ima opciju podsetnika i biće dostupan u raznim bojama, veličinama, a ograničena kolekcija uključivaće i plemenite metale i drago kamenje.

Cena nije zvanično potvrđena, ali spekuliše se da bi mogla da bude između 129 i 179 dolara.



Autor: M.P.
Foto: gizmag.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>