Region

Svet

Željko Vasić dobio preslatko pojačanje u bendu: Mali Andreja je novi bubnjar (Foto)

Željko Vasić je ovih dana zaokupljen radom na novom albumu "Nema dalje" koji pretenduje da bude njegov najuspešniji i najozbiljniji projekat u karijeri, pa je sve češći gost muzičkog studija "Barba" Vlade Georgieva.

Željko Vasić dobio preslatko pojačanje u bendu: Mali Andreja je novi bubnjar (Foto)



Željko Vasić pokrenuo svoj humanitarni fond! Prva akcija: prikupljanje sredstava za nabavku histeroskopa (Foto)
Osim što zajedno usavršavaju buduće hitove pa ovaj deo priče od njih zahteva dozu ozbiljnosti, Željko i Vlado iza sebe imaju dugogodišnje poznanstvo te je i dobro zezanje neizostavan deo njihove svakodnevice. Naravno, ne smemo zaboraviti ni činjenicu da su jedni od popularizovanijih na Tviteru pa su često jedini "krivci" za dobro raspoloženje onih koji ih "prate" na ovoj socijalnoj mreži.

Ekskluzivno: Željko Vasić i Filip Miletić zapevali uz pivce! Od ovoga NEMA DALJE! (Video)
U glavnoj ulozi Željkovog "tvita" ovog se puta našao sedmogodišnji slatkiš Andreja, koji je kao pravi tatin naslednik zaposeo bubnjarsku stolicu u studiju Georgieva i već sada, možda, nagovestio svoj budući poziv. U svom maniru, ponosni 34-godišnji tata i odnedavno vlasnik humanitarnog fonda "Željko Vasić", simpatično je prokomentarisao:

"Moj Andreja spreman za drum session u studiju Vlade Georgieva. Ćuti, kad reših bubnjara za bend, neće smeti da me ispali".


Autor: B.B.
Foto: Twitter/Zeljko Vasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>