Region

Svet

Lepa Brena spremila stajling za koncet u Novom sadu: Pogledajte kakve haljine je izabrala! (Foto+Video)

Lepa Brena će 14. februara na Dan zaljubljenih održati koncert u Novom sadu, posle 18 godina pauze od njenog poslednjeg nastupa u ovom gradu, a pripreme su uveliko u toku i sada su na red došle haljine.

Lepa Brena spremila stajling za koncet u Novom sadu: Pogledajte kakve haljine je izabrala! (Foto+Video)



Lepa Brena uz tamburaše zapevala na konferenciji za novinare (Foto+Video)
Pevačica kaže da će koncert početi laganim pop pesmama, a u skladu sa time ona će nositi njeno obeležje - rese. "Rese su nekakav moj zaštitni znak. Konačno sam dobila haljinu koja je kombinacija crne i srebrne. Ne volim preterano crnu boju i mislim da ne moraju sve svečane haljine da budu tamne", kaže Lepa Brena.



Lepa Brena: Spavala sam u nekom sobičku kao mali miš (Foto)
Sem toga, ona otkriva da je baza svih haljina koje će nositi triko od posebnog materijala koji je takav da drži haljinu, pa će moći da skače i igra na sceni, bez razmišljanja o tome da li će njena haljina završiti gde ne treba.

Kako i sama kaže, Lepa Brena najviše voli da nosi mini suknje, ali je za jedan deo pripremila i nešto klasičnije i ozbiljnije: "Ovako se osećam ženstvenije, smeta mi suknja. Pogotovo te dugačke haljine, one su najveća katastrofa. Ipak, žene naviknu na sve!", završava pevačica.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>