Svet

Region

Čarli Šin ne oprašta Eštonu Kučeru: Staviću te na bolničku dijetu! (Foto)

Prošlo je tri godine od kada je Čarli Šin izbačen iz čuvene serije "Dva i po muškarca", a njegovu ulogu preuzeo je Ešton Kučer, kome Čarli ne može da oprosti i zaboravi ovaj angažman.

Čarli Šin ne oprašta Eštonu Kučeru: Staviću te na bolničku dijetu! (Foto)



Čarli Šin izvređao Eštona Kučera: Ko je ovaj jadni lik?
Poslednje tri godine problematični Čarli Šin konstantno se obraća Eštonu na Tviteru i sem što ga klasično "podbada", četso mu upućuju i uvrede na račun izgleda, ali i ponašanja. Ešton Kučer je nedavno gostujući u jednoj emisiji porčuio Čarliju da "je*eno začepi" jer mu je dosta njegovih prozivki: "Dosta je bilo! Prošlo je tri godine, a ti me još uvek prozivaš na Tviteru, stvarno?!".

Sledećeg dana je na društvenoj mreži Tviter osvanulo izvinjenje od strane Čarlija upućeno Eštonu: "Eštone, poruka primljena. Jako mi je žao, zvučao si isto kao ja, svaka čast! Moja greška je u pitanju, bio sam ljut zbog nekih drugih sra*a i bes sam iskalio na tebi. Nadam se da si dobro", napisao je glumac.


Međutim, izvinjenje je ponovo bio samo trik, jer je već dva sata kasnije Šin promenio mišljenje: "Najnovije vesti! Ako mi ikada ponovo kažeš da "začepim", IKADA ponovo, staviću te na bolničku dijetu u trajanju od godinu dana!", napisao je Čarli.


Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>