Region

Svet

Emina Jahović nekad i sad: Podsetite se kako je izgledala mentorka šoua X Factor Adria (Foto)

Emina Jahović svakako važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, te upravo zbog toga zanimljivo je podsetiti se kako je pevačica izgledala kada je tek počela da pravi svoje prve estradne korake.

Emina Jahović nekad i sad: Podsetite se kako je izgledala mentorka šoua X Factor Adria (Foto)



Popularna 32-godišnja pevačica i sudija mentor u šouu X Factor Adria, Emina Jahović, danas nikog ne ostavlja ravnodušnim svojom zavodljivom pojavom. Supruga jednog od najpopularnijih turskih pevača Mustafe Sandala, i majka dva sina, ne prestaje da pleni kako svojim seksepilom, tako i svojom sofisticiranošću.

Emina Jahović usred snega u bikiniju: Ko kaže da je hladno? (Foto)
Mišljenja se uglavnom slažu da Emina nimalo ne zaostaje za čuvenom Nikol Šerzinger koja je proglašena najlepšim sudijom u američkom izdanju X Factora. Stoga, zanimljivo je uporediti današnju Eminu, koja je u znaku jednakosti sa glamurom, sa onom nekadašnjom, skromnom, kakva je bila na početku svoje karijere.


Foto: Pulsonline

Emina Jahović: Udala sam se za 17, a razvela sa 18 godina i sve je bilo isključivo iz ljubavi! (Foto)
Osim što je nekadašnja Emina bila tek skromni devojčurak, što je i razumljivo s obzirom na njene tadašnje godine, očito je i to da je pevačica donekle izmenila fizionomiju svog nosa. Doduše, to ni ona nikad nije krila, te je kazala da je nos operisala, i to zbog toga što ga je lomila više puta. "Nos sam prvi put slomila sa 14 godina. Tada nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još razvijale, pa sam morala da sačekam, i to sam uradila u 21. godini", govorila je svojevremeno Emina.


Foto: Pulsonilne

PREMIJERA: Emina Jahović - Opet si sa njom! Novi spot sa Bojanom Rajić i učesnicima X Factora! (Foto+Video)
Ona je takođe više puta govorila da nije pobornik estetskih zahvata, a da svoj besprekorni izgled održava redovnim treniranjem, kvalitetnim preparatima, tretmanima i masažama. Na česte prozivke da se podvrgla mnoštvu hirurških intervencija, ona je govorila da je to nimalo ne pogađa, ali da ipak mora da napomene da "nož" nije njen izbor, i da se to mora staviti do znanja svim mladim devojkama koje često prate izbore javnih ličnosti, pa makar bili i pogrešni.

Autor: T.I.
Izvor: Pulsonline
Foto cover: Facebook/Emina Jahović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>