Region

Svet

Maja Nikolić prelazi na TV Prva: Vodiće Ples sa zvezdama?

Nakon što je Maja Nikolić napustila "Jutarnji program" RTS-a, javile su se brojne spekulacije na temu novog angažmana popularne voditeljke. Nezvanično, ona prelazi na TV Prva, gde će voditi emisiju "Ples sa zvezdama" koja startuje ovog proleća.

Maja Nikolić prelazi na TV Prva: Vodiće Ples sa zvezdama?



Maja Nikolić više neće voditi Jutarnji program na RTS-u
Za sada je TV Prva potvrdila da planetarno popularni šou "Ples sa zvezdama" startuje i kod nas, i to od proleća ove godine. Takođe, zna se da je jedna od učesnica glumica Lena Bogdanović. Kako "Blic" saznaje, deo voditeljskog para biće Maja Nikolić, koja odnedavno ne vodi "Jutarnji program" na Javnom servisu.

"Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji", poručila je Maja gledaocima RTS-a kada je 31. januara poslednji put vodila "Jutarnji program" na ovoj televiziji. Ona je kasnije i na svom Tviter profilu potvrdila da počinje sa novim projektima, a, između ostalog, navela je da se raduje "novom početku".

Maja od tada nije bila dostupna za komentare, ali, kako se saznaje, karijeru bi trebalo da nastavi na TV Prva, i to baš u šou "Ples sa zvezdama".

Ples sa zvezdama na Prvoj: Spektakularni šou koji će vas sjajno zabaviti!
"Maja je uz još tri imena u užem izboru za poziciju voditelja ove nove muzičke emisije na Prvoj. Pregovori su započeti i obe strane su zaista zagrejane za tu ideju. Maja je dugo jedno od najprepoznatljivijih TV lica i na Prvoj bi rado voleli da je vide u svojim redovima", kaže za "Blic" izvor blizak produkciji emisije koja bi trebalo da na ovoj televiziji nasledi formate poput Prvog glasa Srbije i nedavno završenog šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Inače, "Ples sa zvezdama" je emisija koja se po licenci prikazuje širom sveta. To je takmičenje u standardnim i latino plesovima a parovi koji se nadmeću sačinjeni su po principu jedna poznata ličnost i jedan profesionalni plesač. Takođe, u žiriju će biti ljudi koji se profesionalno bave plesom. Svi parovi će morati da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove.

Obavezni plesovi u ovom šouu su ča-ča-ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer. 

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>